طرز تهیه فیله استیک با سس بلوچیز خوشمزه
به گزارش واندر هنگر، استیک تکه گوشت گوساله است که به صورت کبابی طبخ شده و با انواع سس میل می نمایند. برای تهیه استیک گوشت را در خلاف جهت ماهیچه برش می زنند. در ادامه می خواهیم با طر تهیه فیله استیک با سس بلوچیز همراه شما باشیم.
مواد لازم برای تهیه استیک با سس بلوچیز
- کره دو قاشق غذاخوری
- فیله گوساله با ضخامت دو سانتی متر به اندازه لازم
- پیاز ساطوری شده یک سوم پیمانه
- سیر ساطوری شده یک حبه
- آب گوشت نصف پیمانه
- آویشن ساطوری شده یک چهارم پیمانه
- خامه دو سوم پیمانه
- پنیر بلوچیز نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه استیک با سس بلوچیز
مرحله اول
قبل از آنکه استیک را گریل کنید، با یک دستمال تمیز دو طرف گوشت را خوب خشک کنید. سپس فیله هایی که با قطر دو سانتی متر برش زده اید را به خوبی با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. برای درست کردن استیک خوشمزه، نیازی به ادویه های متنوع و خواباندن گوشت در آبلیمو یا پیاز ندارید. کافی است گوشت گرم و تازه تهیه کنید تا استیک شما خوب از کار در بیاید.
مرحله ودم
کره را روی حرارات قرار دهید تا خوب داغ گردد. هر طرف آن را به مدت 4 دقیقه در تابه قرار دهید تا رنگ بگیرد.
مرحله سوم
در تابه کمی کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر ساطوری شده را به مدت دو دقیقه در روغن زیتون تفت دهید سپس آب گوشت و آویشن را اضافه نموده و اجازه دهید بجوشد تا کمی غلیظ گردد.
خامه را به آب گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا سس قوام پیدا کند. بلوچیز رنده شده را در این مرحله بیفزایید. زمانی که پنیر کامل ذوب شد و سس یکدست و یکنواخت شد، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید.
استیک را با سس بلوچیز سرو کنید و در صورت تمایل پوره سیب زمینی، سبزیجات گریل و قارچ تفت داده شده را هم کنارش قرار دهید.
منبع: کتاب کاله