طرز تهیه املت مرغ
به گزارش واندر هنگر، املت مرغ می تواند نماد تغییر و خارج شدن از روزمرگی و یکنواختی باشد. همه مان در زندگی، بارها خوردن املت را تجربه نموده ایم و اگر بگوییم املت، جزوی از روزمرگی مان محسوب می گردد، بی راه نگفته ایم. ساده ترین غذایی که می تواند در سریع ترین زمان آماده گردد، همین املت است؛ البته در دوره ای ناشناس، به عنوان مقرون به صرفه ترین غذا هم از آن یاد می شد!
ازهمین رو می خواهیم با معرفی املت مرغ، به ساده ترین، سریع ترین و صدالبته مقرون به صرفه ترین روش، شما را از تکرار روزمرگی خارج و به یک صبح هوس برانگیز دعوت کنیم. برای تغییر با املت مرغ، احتیاجی به فریادهای من می توانم! نیست؛ فقط کافی ست در قدم اول، شانه تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا برای طرز تهیه املت مرغ آماده شوید.
مواد لازم املت مرغ
کم کم به قسمت هیجان انگیزی که انتظارش را می کشیدید، نزدیک می شویم. موادی که برای پخت این غذا به آن احتیاج دارید، از این قرارند:
- 1 تابه میانه تا بزرگ
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4 عدد تخم مرغ
- 5-6 حبه سیر کوچک خردشده
- 2 عدد پیاز میانه خردشده
- 1/3 فنجان فلفل دلمه ای خردشده
- 1 مشت اسفناج تازه
- 3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خردشده
- 1/2 لیوان مرغ پخته شده
- 3 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا رنده شده
- نمک
- فلفل
طرز تهیه املت مرغ چگونه است؟
- روغن را در تابه ای روی حرارت میانه تا کم گرم کنید. سیر خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن طلایی گردد.
- تکه های مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. 5-4 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته گردد. حرارت را خاموش و محتوای تابه را به یک بشقاب منتقل کنید.
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را اضافه کنید.
- تخم مرغ ها را هم بزنید تا یک دست شوند.
- پیاز، فلفل دلمه ای سبز، اسفناج و گوجه فرنگی خردشده را اضافه کنید؛ اما نه همه را. 2 قاشق غذاخوری از هر کدام را برای استفاده بعدی کنار بگذارید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- همان تابه ای را که مرغ در آن تفت داده شده بود، گرم کنید. ما از روغن به جای مانده با طعم سیر در تابه برای پخت املت مرغ استفاده می کنیم. این کار، طعم دلپذیری به غذا می بخشد. شعله را کم کنید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید.
- آن را با درپوش بپوشانید و به مدت 5 دقیقه روی شعله کم قرار دهید.
- مقداری گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز و اسفناج خردشده را در یک طرف املت بپاشید. سپس مرغ سیر را روی آن بریزید.
- پنیر موزارلا رنده شده را به طور مساوی به مرغ اضافه کنید.
- املت را از وسط تا کنید و دوباره با درپوش بپوشانید. به مدت 2-1 دقیقه بپزید. سپس املت را با دقت برگردانید و دوباره روی آن را بپوشانید. چند دقیقه بپزید و بعد از روی حرارت بردارید.
- املت آماده شده را داخل بشقاب بکشید و بلافاصله سرو کنید.
- نوش جانتان باشد!
چه تنوع هایی در دستور پخت املت مرغ وجود دارد؟
بدون لبنیات: چنان چه مزاجتان به گونه ای ست که با لبنیات نمی توانید رابطه خوبی داشته باشید، می توانید پنیر موزارلا را از دستور پخت املت مرغ حذف کنید.
قند خیلی پایین: همان طور که در بخش قبل هم به آن اشاره کردیم، این غذا از قند بسیار پایینی برخوردار است. اما اگر می خواهید سطح قند آن را پایین و پایین تر بیاورید، می توانید گوجه فرنگی را از آن حذف کنید.
افزودن به مواد اولیه: یکی از جذابیت هایی که این غذا دارد، قابلیت افزودن سبزیجات مختلف است. شما برای خوش طعم کردن آن، می توانید از قارچ، فلفل، پیاز، جعفری و … در طرز تهیه املت مرغ بهره ببرید.
تنوع در پنیر: ما در بخش قبل، از پنیر موزارلا برای پخت این غذا نام بردیم. اما شما می توانید از هر پنیر دیگری که مایل هستید بهره ببرید. غذایی را که به شما معرفی نموده ایم، به شدت انعطاف پذیر است و با دلتان راه می آید.
زیتون سیاه: یکی از افزودنی هایی که می تواند آب دهانتان را راه بیندازد، زیتون سیاه است. زیتون سیاه می تواند یک طعم اعجاب انگیز به غذای شما دهد؛ یک مروارید سیاه در قلب دستور پخت املت مرغ.
چرا شما عاشق املت مرغ خواهید شد؟
اکنون که دستور پخت املت مرغ را در اختیارتان گذاشته ایم، می خواهیم از دلایلی صحبت کنیم که شما را شیفته و مفتون املت مرغ خواهد نمود.
طعم لذیذ و ارزش غنی: طعمی که املت مرغ دارد، ساعت ها شما را در یک اتمسفر رضایت بخش قرار می دهد. تخم مرغ، منبع پروتئین و ویتامین است و در کنار پروتئین مرغ، یک وعده سالم با ارزش غذایی بالا را تشکیل می دهد.
راحتی طبخ: برای درست کردن املت مرغ، به فیلم آموزشی و کتاب آشپزی احتیاج ندارید. با مرغی که از شب قبل به جای مانده است، به همراه چندتا تخم مرغ و یک سری چاشنی که در بخش های قبلی با آن آشنا شدید، می توانید به سرعت و به سادگی، خودتان را میهمان کنید.
تماما سالم: اگر به هر علتی، رژیم غذایی تان با پرهیزهای زیادی همراه است، بی شک این غذا می تواند در عین حفظ کالری، ارزش های غذایی زیادی به بدنتان برساند. اگر تا به امروز به جز مرغ بدون نمک و روغن و سالاد کاهو، غذای سالم دیگری نخورده اید، پیشنهاد می کنیم یک وعده را به این غذا اختصاص دهید.
انعطاف پذیر: مطمئنا شما هم با ما موافقید که افراد منعطف در روابط محبت آمیز و کاری، از بقیه افراد محبوب ترند. ازهمین رو باید بدانید که املت مرغ به علت داشتن روحیه انعطاف پذیری، مورد پسند تمام سلایق است. شما به سادگی می توانید مطابق با سلیقه و علایقتان، دستور غذا را کم یا زیاد کنید.
قند پایین: شاید عجیب باشد اما این غذا، یکی از غذاهای افراد رژیمی ست. این غذای خوش خوراک، از قند بسیار پایینی برخوردار است. لذا در رژیم غذایی کتوژنیک، این غذا به وفور استفاده می گردد. املت مرغ تنها 274 کیلوکالری دارد.
طرز تهیه املت مرغ چقدر زمان لازم دارد؟
همان طور که پیش تر هم اشاره کردیم، املت مرغ به سرعت و در عین سادگی آماده می گردد. شما برای آماده سازی مواد اولیه به 5 دقیقه و برای پخت آن به 8 دقیقه زمان احتیاج دارید. در مجموع شما برای درست کردن یک املت مرغ لذیذ و خوشمزه، کمتر از یک ربع زمان صرف خواهید کرد.
چه تعداد تخم مرغ برای دستور پخت املت مرغ استفاده کنیم؟
بستگی به تعداد افرادی دارد که می خواهند از این غذا استفاده نمایند. اما به طور کلی این دستور پخت املت مرغ که ما از 4 عدد تخم مرغ استفاده کردیم، برای 2 نفر است. شما بین 2 تا 4 عدد تخم مرغ برای 2 نفر می توانید بهره ببرید.
دستور پخت املت مرغ ویژه
طرز تهیه املت مرغ و سیب زمینی
هواداران این سبک از املت های مرغ، غیرقابل شمارشند. اشتیاقی که در حین پخت این غذا به خرج می دهند، یادآور شور و هیجان هواداران تیفوسی منچستر یونایتد در تئاتر رویاهاست. طرز تهیه املت مرغ و سیب زمینی خیلی راحت است. فقط کافی ست سیب زمینی را به صورت نگینی سرخ و سپس به املت مرغ اضافه کنید. بعلاوه می توانید سیب زمینی را به صورت آ ب پز و رنده شده به غذا اضافه کنید.
طرز تهیه املت مرغ و قارچ
قارچ را حتی به سالاد کاهو هم اضافه کنید خوش مزه و اشتهاآور می گردد، چه رسد به املت مرغ! قارچ را به میزان دلخواه تان خرد و در اواخر پخت املت مرغ، به آن اضافه کنید. قارچ در حین پخت به سرعت آب می گردد و ظاهر گوشت آلود خود را از دست می دهد. به همین دلیل اگر می خواهید ظاهر قارچ در املت مرغ دلبری کند، آن را در اواخر پخت غذا اضافه کنید.
طرز تهیه املت مرغ با پنیر پیتزا
نوبتی هم باشد، نوبت هواداران غذاهای پرکالری ست. پنیر پیتزا با آن کش آمدن های انتها ناپذیرش، سوخت وساز بدن هر جنبده ای را بالا می برد. لذا حتی اگر در سخت ترین رژیم غذایی هم به سر ببرید، ظواهر گول زننده پنیر پیتزا، شما را یاد داستان معروف حضرت یوسف می اندازد. برای دستور پخت املت مرغ با پنیر پیتزا فقط کافی ست برگردید به بخش های ابتدایی این مقاله و جای پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا عوض کنید. همین و بس!
5 نکته مهم در مورد طرز تهیه املت مرغ
- املت را با شعله کم بپزید و روی آن را بپوشانید. با این کار، غذای شما مغزپخت خواهد شد.
- در استفاده از سبزیجات و سایر مواد افزودنی زیاده روی نکنید. حین پخت ممکن است مواد از طرفین تابه بیرون بریزد.
- هنگام ورق زدن املت بسیار مراقب باشید. می توانید آن را داخل بشقاب بکشید و سپس به تابه برگردانید.
- املت مرغ حتی بعد از آن که از روی حرارت برداشته شد به پخت ادامه می دهد. بنابراین اجازه ندهید غذا زیاد پخته گردد. مرکز املت باید نرم و خامه ای باشد.
- بهتر است از اضافه کردن شیر خودداری کنید. شیر باعث می گردد املت شما آبکی و نازک گردد.