خورشت مرغ و سیب زمینی
به گزارش واندر هنگر، خورشت مرغ و سیب زمینی بسیار جا افتاده می گردد و شما می توانید از آلو یا آب لیموترش یا رب نارنج به عنوان چاشنی این غذا بهره ببرید.
خورشت مرغ و سیب زمینی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید برای مهمانی ها و دورهمی به راحتی تهیه کنید. خورشت مرغ و سیب زمینی را می توانید با سینه مرغ یا ران خردشده یا هر دو تهیه کنید. این خورشت باید بسیار غلیظ و کم آب باشد و شما می توانید آن را در کنار یک پلو زعفرانی خوشمزه و سالاد یا ترشی سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
- مرغ خردشده به اندازه لازم
- ماست پرچرب 3 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 2 عدد
- رب نارنج یا آلو به اندازه لازم
- حربره سیر 1 قاشق مرباخوری
- حریره زنجبیل نوک قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، ادویه ماسالا، ادویه کاری و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا سینه یا ران مرغ یا ترکیب هر دو را خوب بشویید و روی تخته برش قرار دهید و خرد کنید. می توانید برای زودتر آماده شدن این خورشت از سینه خردشده بهره ببرید و بعد بشویید و داخل آبکش قرار دهید.
مرحله دوم
در ادامه پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل تابه بریزید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم گردد. در ادامه تمام ادویه های گفته شده را در حد نوک قاشق مرباخوری به همراه حریره سیر و حریره زنجبیل در صورت دسترسی اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند گردد.
مرحله سوم
در ادامه باید رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوشرنگ گردد. حالا نوبت اضافه کردن مرغ های خردشده است. مرغ ها را با مواد خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ گردد. در سرانجام ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا غذا جا بیفتد.
مرحله چهارم
در ادامه سیب زمینی ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید، حالا باید روی مواد آب بریزید تا روی مرغ ها را بگیرد و نباید خیلی زیاد آب بریزید تا آب خورشت زیاد گردد. حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد کم کنید و بگذارید تا خورشت شما جا بیفتد و غلیظ گردد. می توانید در سرانجام آلو یا رب نارنج به همراه کمی زعفران به دلخواه اضافه و با برنج سرو کنید. برای تهیه غذاهایی که با مرغ درست می گردد به مطلب جوجه کباب ترش به روش گیلانی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی
- می توانید رب نارنج را به همراه رب گوجه اضافه یا از کمی رب انار بهره ببرید.
- افزودن حریره سیر دلخواه است و اگر ندارید می توانید از پودر سیر یا سیر تازه بهره ببرید.
- این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر تست تن ماهی با پنیر، شام سبک و خوشمزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا