خورشت مرغ و سیب زمینی

به گزارش واندر هنگر، خورشت مرغ و سیب زمینی بسیار جا افتاده می گردد و شما می توانید از آلو یا آب لیموترش یا رب نارنج به عنوان چاشنی این غذا بهره ببرید.

خورشت مرغ و سیب زمینی

خورشت مرغ و سیب زمینی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید برای مهمانی ها و دورهمی به راحتی تهیه کنید. خورشت مرغ و سیب زمینی را می توانید با سینه مرغ یا ران خردشده یا هر دو تهیه کنید. این خورشت باید بسیار غلیظ و کم آب باشد و شما می توانید آن را در کنار یک پلو زعفرانی خوشمزه و سالاد یا ترشی سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی

  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
  • مرغ خردشده به اندازه لازم
  • ماست پرچرب 3 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی 2 عدد
  • رب نارنج یا آلو به اندازه لازم
  • حربره سیر 1 قاشق مرباخوری
  • حریره زنجبیل نوک قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز، ادویه ماسالا، ادویه کاری و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا سینه یا ران مرغ یا ترکیب هر دو را خوب بشویید و روی تخته برش قرار دهید و خرد کنید. می توانید برای زودتر آماده شدن این خورشت از سینه خردشده بهره ببرید و بعد بشویید و داخل آبکش قرار دهید.

مرحله دوم

در ادامه پیاز ها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل تابه بریزید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم گردد. در ادامه تمام ادویه های گفته شده را در حد نوک قاشق مرباخوری به همراه حریره سیر و حریره زنجبیل در صورت دسترسی اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند گردد.

مرحله سوم

در ادامه باید رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوشرنگ گردد. حالا نوبت اضافه کردن مرغ های خردشده است. مرغ ها را با مواد خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ گردد. در سرانجام ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا غذا جا بیفتد.

مرحله چهارم

در ادامه سیب زمینی ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید، حالا باید روی مواد آب بریزید تا روی مرغ ها را بگیرد و نباید خیلی زیاد آب بریزید تا آب خورشت زیاد گردد. حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد کم کنید و بگذارید تا خورشت شما جا بیفتد و غلیظ گردد. می توانید در سرانجام آلو یا رب نارنج به همراه کمی زعفران به دلخواه اضافه و با برنج سرو کنید. برای تهیه غذاهایی که با مرغ درست می گردد به مطلب جوجه کباب ترش به روش گیلانی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی

  • می توانید رب نارنج را به همراه رب گوجه اضافه یا از کمی رب انار بهره ببرید.
  • افزودن حریره سیر دلخواه است و اگر ندارید می توانید از پودر سیر یا سیر تازه بهره ببرید.
  • این خورشت باید کم آب و غلیظ باشد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر تست تن ماهی با پنیر، شام سبک و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 مرداد 1401 بروزرسانی: 1 مرداد 1401 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 2080

به "خورشت مرغ و سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت مرغ و سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید