طرز تهیه انواع سالاد برای مهمونی چگونه است؟
به گزارش واندر هنگر، تهیه انواع سالاد برای مهمونی باعث جذابیت بیشتر سفره های غذا می گردد. بعلاوه مهمان ها می توانند با استفاده از انواع سالاد، یک وعده غذایی خوشمزه را تجربه نمایند. به همین علت در این مقاله از خبرنگاران مارکت طرز تهیه انواع سالاد برای مهمانی را مورد آنالیز قرار می دهیم تا شما هم با آموزش و تهیه آن ها یک سفره بی نظیر برای مهمان های خود تدارک ببینید. پس با ما همراه شوید.

انواع سالاد با مرغ
استفاده از مرغ در انواع سالاد برای مهمونی، تنوع بسیار زیادی را در اختیار شما قرار می دهد. علاوه بر آن، ترکیب مرغ و سبزیجات یک طعم بی نظیر را به وجود می آورد. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه انواع سالاد برای مهمانی با مرغ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ مخصوص
- سینه مرغ 1 عدد
- کاهو 300 گرم
- گوجه فرنگی 1 عدد
- خیار 2 عدد کوچک
- کلم قرمز 3 برگ
- فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
- پیاز قرمز 1 عدد
- روغن زیتون،نمک، پودر سیر، آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
- ماست 3 قاشق غذاخوری
- نمک فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
این میزان مواد اولیه برای تهیه سالاد چهار نفره مناسب است و مدت زمان لازم برای تهیه آن 40 دقیقه خواهد بود.
طرز تهیه سالاد مرغ مخصوص
- مرحله اول در تهیه انواع سالاد برای مهمونی که با مرغ درست می شوند این است که باید ابتدا مرغ را بپزید. طرز تهیه سالاد مرغ مخصوص به این صورت است که ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه به صورت آب پز آماده کنید.
- در مرحله بعد خیارها را بشویید و پوست آن ها را کامل جدا کنید. بهتر است خیارها را به صورت حلقه ای خرد کنید.
- در ادامه بعد از شستن گوجه فرنگی، آن را به صورت ورقه ای خرد کنید.
- در این مرحله نوبت به شستن کاهوها می رسد. بعد از شستن اجازه دهید به خوبی آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس بعد از شستن کلم های قرمز، هر دو را به صورت نواری خرد کنید.توجه داشته باشید که ضروری است نوارهای خردشده کاهو به میزان میانه باشند.
- مرغ پخته شده را به تکه های کوچک تقسیم کنید و به یاری میزان کمی روغن در ماهیتابه تفت دهید. بعد از این که رنگ آن ها طلایی شد، پودر سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و نمک را اضافه کنید.
- بعد از تفت دادن مرغ به همراه ادویه ها، اجازه دهید مرغ به خوبی سرد گردد. سپس مرغ را داخل ظرفی که درون آن سبزیجات را خرد نموده اید، بریزید.مواد موجود در ظرف را مخلوط کنید تا مواد یک دست و ترکیب شوند.
- مرحله آخر در تهیه انواع سالاد برای مهمونی، آماده کردن سس آن است. به همین منظور میزان گفته شده از ماست را در یک ظرف کوچک بریزید و سپس آویشن، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید.
- به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکدست گردد. سس آماده شده را روی مواد سالاد اضافه کنید. سالاد شما آماده است؛ نوش جان!
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و ذرت
اگر در پی یک سالاد نو و شیک هستید تا به یاری آن میز زیبایی را برای مهمان های خود تدارک ببینید، بدون شک سالاد مرغ انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود. این میزان مواد اولیه برای تهیه سالاد چهار نفره مناسب است و مدت زمان لازم برای تهیه آن 40 دقیقه خواهد بود.
- سینه مرغ 1 عدد کامل
- هویج 2 عدد میانه
- کنسرو ذرت 1 لیوان
- کاهو 1 عدد کوچک
- ماست 1 لیوان
- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
- خیارشور 4 عدد میانه
- روغن زیتون،نمک، پودر سیر، آویشن، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت
- همان طور که در قسمت قبل هم گفتیم، در انواع سالاد برای مهمونی که با مرغ تهیه می شوند ضروری است ابتدا مرغ ها را آماده کنید. برای این کار ضروری است سینه مرغ را به صورت نگینی یا نواری خرد کنید و به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه تفت دهید.
- بعد از سرخ شدن مرغ ها میزانی آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی طعم بگیرند. در این بین هویج را بشویید و به یاری رنده به حالت رشته ای در بیاورید.
- هویج خردشده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و سپس کاهوهای خردشده را هم به آن اضافه کنید.بعلاوه در این مرحله ضروری است ذرت ها را هم به مخلوط خود اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد داخل ظرف یکدست شوند.
- جهت تهیه سس سالاد مرغ، سس مایونز را به همراه آب لیمو و ماست داخل یک کاسه مناسب با یکدیگر ترکیب کنید تا یکدست شوند. سپس خیارشور را که رنده نموده اید بعد از گرفتن آب آن، به مواد سس اضافه کنید.
- در انتها سس آماده شده را به همراه ادویه های مورد علاقه خود به سالاد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد داخل ظرف یکدست شوند.برای به دست آوردن نتیجه ای بهتر توصیه می کنیم سالاد آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال نگهدارید تا مواد به خورد آن بروند.
فوت و فن تهیه انواع سالاد برای مهمونی
- بهتر است برای تهیه سس سالاد از انواع ماست های چکیده و غلیظ بهره ببرید تاسالاد شما حالت آبکی به خود نگیرد.
- برای داشتن عطر و طعم بهتر می توانید از کره به عنوان جایگزین روغن در تفت دادن مرغ ها بهره ببرید.
- استفاده از انواع برگ بو باعث جلوگیری از ایجاد بوی زهم در مرغ می گردد.
در این مقاله از خبرنگاران طرز تهیه انواع سالاد برای مهمانی با استفاده از مرغ را به شما آموزش دادیم. شما از چه سالادهایی برای مهمانی های خود استفاده می کنید؟ مواد اولیه آن را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.
منبع: اسنپ مارکت