طرز تهیه سالاد باقلا خوشمزه و آسان

به گزارش واندر هنگر، سالاد باقالا از پیش غذاهایی است که بیشتر در فصل بهار تهیه می گردد. در طرز تهیه سالاد باقلا سبز از ذرت و در صورت تمایل پنیر استفاده می گردد. این سالاد طعم نسبتا ترشی دارد.

طرز تهیه سالاد باقلا خوشمزه و آسان

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد از پیش غذاهایی است که در ملل مختلف به شیوه های متفاوتی تهیه می گردد. سالاد ایتالیایی، سالاد اسپانیایی و سالاد روسی تنها بعضی از انواع سالاد هستند. معولا در تهیه سالاد سبزیجات مختلف با هم ترکیب می شوند البته در بعضی از انواع سالاد مثل سالاد مرغ، گوشت هم جای دارد. این خوراکی هم می تواند به عنوان یک غذای رژیمی شما را سیر کند و هم به دلیل استفاده از مواد مختلف در تهیه آن، قابلیت تنوع بالایی دارد و می تواند در میهمانی هایتان به سفره شما، زیبایی بدهد. اگر اهل سالاد باشید؛ قطعا از سالاد باقالا خوشتان می آید. این سالاد ترکیبی از باقالا، ذرت و… است که به دلیل داشتن طعم خوبش؛ هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه سالاد باقلا که مراحل آسانی هم دارد، آشنا می شوید. اگر اهل مزه های نسبتا ترش و تند هستید؛ این سالاد می تواند مناسب ذائقه تان باشد.

اصول اولیه و کلیدی در تهیه سالاد باقالا

  • بهتر است باقالای مورد استفاده برای تهیه این سالاد، ریز باشد تا زودتر پخته گردد.
  • اگر طعم پنیر را در انواع غذاها می پسندید؛ می توانید از پنیر فتا به همراه گوجه فرنگی خرد شده در تهیه این سالاد استفاد کنید.
  • برای تزئین سالاد باقلا می توانید از سبزیجات خرد شده مثل شوید، بهره ببرید.

طرز تهیه سالاد باقلا

مواد لازم
باقالای تازه و سبز بدون پوست

100 گرم

ذرت (بلال)

4 عدد

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

سیر خرد شده

2 حبه

سرکه

یک تا 2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز تازه

یک عدد

ریحان و نعنا خرد شده

به اندازه لازم

نمک

به اندازه لازم

روش تهیه:

  • قبل از هر چیز دانه های ذرت را با استفاده از یک چاقوی تیز، از چوب آن جدا کنید.
  • روغن زیتون، سیر خرد شده و دانه های ذرتی که در مرحله قبل آماده کردید؛ درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید.
  • ترکیب ذرت، سیر و روغن زیتون را حدود 5 دقیقه، تفت بدهید.
  • در این مرحله باقالای سبز را به مواد اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد.
  • بعد از پختن باقلا، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و فلفل قرمز، ریحان، نعنا، سرکه و نمک را به آن، اضافه کنید.
  • در آخر کمی از سالاد را مزه کنید و اگر فکر می کنید میزان ترشی یا نمک آن کم است، مقداری اضافه کنید.
  • سالاد باقلای شما آماده است. نوش جان!

حرف آخر

در جامعه امروز که بیشتر افراد شغل های کم تحرکی دارند؛ چاقی و اضافه وزن یک معضل جدی به حساب می آید. به همین منظور بیشتر افرادی که اضافه وزن دارند ترجیح می دهند شب ها یک شام سبک یا اصطلاحا حاضری میل نمایند. اگر از وعده های غذایی سبک مثل نان و پنیر خسته شده اید، به سالادها روی آورید. سالاد باقلا مخصوصا در فصل بهار می تواند جایگزین مناسب وعده های غذایی رژیمی برای افرادی باشد که علاقه ای به بیشتر شدن وزن خود ندارند. غذاهای رژیمی دیگری هم وجود دارند که می توان بدون نگرانی از چاق شدن، آن ها را تهیه و نوش جان کرد. در لینک زیر با این غذاها، آشنا شوید.

امیدواریم این مطلب برایتان مفید واقع شده باشد. پیشنهاد می کنیم با چند نوع غذای رژیمی برای شام نیز آشنا شوید. لطفا اگر سالاد باقالی را تهیه کردید؛ نظرات، تجربیات و یا حتی سوالات خود را با ما و سایر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: setare.com
انتشار: 17 تیر 1400 بروزرسانی: 17 تیر 1400 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 1675

به "طرز تهیه سالاد باقلا خوشمزه و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد باقلا خوشمزه و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید