سیاست های 5 کشور دنیا برای ارتقای تغذیه نوزادان با شیر مادر

به گزارش واندر هنگر، در یک دنیا ایده آل ارزش تغذیه نوزاد با شیر مادر بر هیچ کس پوشیده نیست و باید تمامی مادران از حمایت های لازم برای تغذیه نوزاد با شیر خود برخوردار باشند.

سیاست های 5 کشور دنیا برای ارتقای تغذیه نوزادان با شیر مادر

به گزارش خبرنگاران، با وجود تاکید کارشناسان و متخصصان بر اهمیت تغذیه نوزاد با شیر مادر، این توصیه هنوز در تمامی کشورها عملی نمی گردد. به طور مثال در انگلیس با وجود آنکه پیشرفت های خوبی در دیگر موضوعات سلامت بدست آمده اما مادران شیرده از حمایت های لازم برای تغذیه نوزاد با شیر خود برخوردار نیستند.

سایت تخصصی The Conversation در مطلبی دراین باره آورده است: در حال حاضر در بعضی از کشورها به تغذیه با شیر مادر اهمیت بیشتری داده می گردد. از جمله کشورهایی که در حوزه سلامت عمومی سرمایه گذاری نموده تا رویکرد جامعه شان را نسبت به تغذیه با شیر مادر تغییر داده و میزان آن را افزایش دهند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

سیاست های مرخصی زایمان در سوئد

زنان سوئدی می توانند از مرخصی زایمان 15 ماهه همراه با دریافت 80 درصد از دستمزد خود بهره مند شوند. این قانون به مادران شیرده اجازه می دهد تا علاوه بر دوره شش ماهه تغذیه انحصاری با شیر مادر، بدون نگرانی از وضعیت حقوق خود و اوضاع اقتصادی خانواده برای چند ماه دیگر نیز نوزاد خود را با شیر مادر تغذیه نمایند.

حمایت از مادران شیرده در محیط های کاری در کنیا

با کاهش نرخ تغذیه انحصاری نوزاد با شیر مادر در کنیا که بخشی از آن به دلیل اجبار مادران به حضور در محل کار است، مقامات این کشور قانونی در حمایت از مادران شیرده به تصویب رساندند که از این مادران در محل کار حمایت می نماید. طبق این قانون در تمامی محیط های کاری مرخصی با حقوق به مادران شیرده تعلق می گیرد تا بتوانند نوزاد خود را در محل اختصاص یافته به مادر و کودک در محیط کار تغذیه نمایند.

ممنوعیت بازاریابی شیر خشک در بنگلادش

کد بین المللی بازاریابی جایگزین های شیر مادر در دهه 1980 به منظور حفاظت خانواده ها از بازاریابی آشکار شیرخشک ارائه شد. این قانون تغذیه با شیر خشک را محدود نمی نماید زیرا برای نوزادانی که از تغذیه با شیر مادر محروم هستند اهمیت دارد اما مانع از آن می گردد که صنعت فراوری شیر خشک به عرضه غیرضروری محصولات خود بپردازد.

پذیرش بیمارستان های دوستدار نوزاد در کرواسی

تحقیقات نشان می دهد نوزادان متولد شده در بیمارستان های دوستدار نوزاد بیشتر با شیر مادر تغذیه می شوند. در سال 1991 سازمان بهداشت جهانی و یونیسف از این طرح رونمایی کردند. برای یاری به ارتقای صندلی تغذیه با شیر مادر بیمارستان هایی که این طرح را پذیرفته باشند 10 اقدام انجام می دهند تا مادران به تغذیه نوزاد با شیر خود ترویج شوند. آموزش پرسنل بیمارستان، تداوم حمایت ها پس از تولد و حضور مادر و نوزاد در کنار یکدیگر از جمله این اقدامات است.

بانک شیر مادر در برزیل

بانک شیر مادر محلی برای نگه داری شیر اهدایی مادران و نجات دهنده نوزادانی است که نمی توانند به ویژه بلافاصله پس از تولد از شیر مادر خود تغذیه شوند. طبق اعلام یونیسف، تاخیر تغذیه نوزاد با شیر مادر بین دو تا 23 ساعت پس از تولد خطر مرگ نوزاد در ماه نخست را حدود 40 درصد افزایش می دهد.

در برزیل سرمایه گذاری قابل توجهی در نظارت بر فعالیت بانک شیر مادر انجام گرفته که سیاست مسئولان این کشور در بهبود وضعیت تغذیه نوزاد با شیر مادر است. حدود 230 بانک شیر مادر در این کشور فعالیت دارد و در سال 2015 بیش از 170 هزار نوزاد از شیر اهدایی تغذیه شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 29 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 276

به "سیاست های 5 کشور دنیا برای ارتقای تغذیه نوزادان با شیر مادر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیاست های 5 کشور دنیا برای ارتقای تغذیه نوزادان با شیر مادر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید