با فواید غذاهای تند و پر ادویه آشنا شوید

درست است که غذاهای تند و پر ادویه از موردعلاقه ترین غذاهای دنیا است اما همواره باورهایی از قبیل مضر بودن فلفل و ادویه زیاد در غذاها به گوش همه مان خورده است.

با فواید غذاهای تند و پر ادویه آشنا شوید

با وبسایت سازمان نظام مهندسی همراه باشید.

یکی از اساتید برجسته پزشکی در دانشگاه تورنتو معتقد است که هیچ مدرکی وجود ندارد که ادویه ها برای سلامتی مضر باشند.

از ادویه جات و ترشی جات باید لذت برد، و هیچ مدرکی مبنی بر ضرر غذاهای تند برای سلامتی وجود ندارد. در اینجا چهار مورد از فواید ادویه جات را بیان می کنیم.

مفید برای سلامت قلب

یک مطالعه منتشر شده در سال 2017، میزان مرگ و میر کمتری را در اثر بیماری قلب و عروق، سکته قلبی و سکته مغزی در بین افرادی که فلفل قرمز مصرف نموده اند نشان داد. در حالی که علت ان اثبات نشده است، دیگران پیشنهاد نموده اند که ادویه جات و فلفل می تواند سطح کلسترول LDL را در بدن کاهش دهد.

مطالعات دانشمندان نشان می دهد که لذت بردن از عطر و طعم تند راهی مهم برای کاهش مصرف نمک و فشار خون، بدون توجه به نوع غذا و میزان مواد غذایی است.

سوزاندن کالری بیشتر

براساس مطالعه دانشگاه پوردو، با خوردن فلفل قرمز افراد کالری بیشتری می سوزانند و بعد از خوردن فلفل قرمز اشتهای آنها کم می گردد. این تأثیر به ویژه در افرادی که به طور منظم غذاهای تند مصرف نمی نمایند، بسیار قوی تر است اما به خاطر داشته باشید که یک ماده تند به تنهایی برای کاهش وزن موثر نیست. این تیم تحقیقاتی خاطرنشان کردند: پاشیدن گاه به گاه فلفل قرمز در وعده غذایی می تواند در صورت همراه شدن با رژیم غذایی سالم و شیوه زندگی فعال مفید باشد.

پیشگیری از سرطان

کپسایسین، ماده ای که فلفل قرمز را تند و داغ می نماید، از نظر بعضی از متخصصان دارای خاصیت ضد سرطانی است و همان تأثیرات بعضی از داروهای سرطانی را روی بدن دارد.

با این حال، این فواید به دلیل یافته های متناقض در ادبیات پزشکی مورد بحث قرار می گیرد. طبق تحقیقات سرطان انگلستان، زردچوبه نیز در آزمایشات اولیه بالینی برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی نتایج امیدوارنماینده ای نشان داده است.

تسکین درد

کپسایسین همچنین ممکن است با کنسل شدن یا از بین رفتن هرگونه احساس درد در بدن همراه باشد. مکانیسم موجود با هدف قرار دادن یک ماده شیمیایی مغز موسوم به ماده P کار می نماید که در موارد آسیب و آسیب نقش مهمی دارد.

این شرح می دهد که چرا حتی فلفل قرمز می تواند به عنوان ماده ای در کرم های ضد درد و داروها استفاده گردد. بعضی مطالعات همچنین نشان داده اند که با کشته شدن باکتری های معروف به H پیلوری، رژیم غذایی با مقادیر بالاتر کپسایسین ممکن است در برابر زخم ها اثر محافظتی داشته باشد.

منبع: سلامت نیوز

منبع: همگردی
انتشار: 16 اسفند 1398 بروزرسانی: 16 اسفند 1398 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 724

به "با فواید غذاهای تند و پر ادویه آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با فواید غذاهای تند و پر ادویه آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید