طرز تهیه یک دسر پاییزی خوشمزه

به گزارش واندر هنگر، در مطلب زیر طرز تهیه دسر سیب پخته مخصوص فصل پاییز را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه یک دسر پاییزی خوشمزه

به گزارش، سیب پخته یکی از آسانترین دسرهایی ست که می توانید درست کنید. برای این دسر، هسته سیب ها را خارج نموده و داخل آن ها را دارچین، شکر و آجیل پر می کنیم و در فر می پزیم تا سیب کاملا پخته و لطیف گردد. مزه آن شبیه به پای سیب است، اما بدون مواد پای سیب به همان خوبی و خوشمزگی است.

در دنیای غذا ها هیچ چیز به اندازه سیب و دارچین ما را به یاد پاییز نمی اندازد. هم اکنون که تابستان در حال رفتن است و بوی پاییز نم نَمَک احساس می گردد، خوب است پیشاپیش به استقبال آن برویم. کشاورزان، مادر ها و دانش آموزان و دانشجویان شاید جزو شاخص ترین افرادی باشند که این روز ها بیش از همه در فکر رسیدن پاییز و اشتغالات مربوط به آن هستند. به زودی هوا خنک تر از این هم خواهد شد و شما معنای پاییز واقعی را خواهید دید حتی من هم که در جنوب زندگی می کنم با زود تاریک شدن هوا و دورهمی های شبانه با همسایه ها که به لطف خنک شدن هوا امکان پذیر شده می دانم که تابستان پربرکت سال جاری به زودی ما را ترک خواهد نمود.

پاییز در کشور ما یعنی اولین روز ماه مهر در حالی که در کشور های غربی علنا با شروع ماه سپتامبر پاییز شروع شده و بچه ها مشغول درس و مدرسه هستند. اگر شما هم می خواهید به پاییز خوش آمد بگویید این دسر سیب پخته یکی از بهترین راه های ساده، اما شیرین است.

مواد تشکیل دهنده دسر سیب پخته چه هستند؟

سیب بزرگ: در این دسر از چند نوع سیب می توان استفاده کرد، اما سیب قرمز معمولی از همه بهتر است. در بخش نکات به این موضوع بیشتر پرداخته شده است.

شکر قهوه ای: این نوع شکر به دلیل وجود مقداری ملاس، کمی طعم کاراملی به سیب ها می دهد در حالی که شکر سفید چنین طعمی را ایجاد نمی ند.

گردو: این ماده بخش اصلی مواد پر نماینده است و طعمی به دسر می دهد که در تضاد با طعم سیب است. شما عاشق طعم برشته آن خواهید شد.

دارچین و جوز: این دو ماده با همدیگر به عنوان ادویه پاییزی عمل می نمایند.

کره: در اینجا می توان از کره نمکی استفاده کرد و دیگر به مواد میانی نمک اضافه نکرد.

اسانس وانیل: این ماده را به آرامی اضافه کنید، چون برای هر سیب فقط به چند قطره احتیاج دارید.

سیب بزرگ: 6 عدد

شکر قهوه ای روشن: 6 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: 1/2 پیمانه (54 گرم)

پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری

جوز: 1/8 قاشق چای خوری

کره نمکی: 3 قاشق غذاخوری

اسانس وانیل: مقداری

آب سیب: 3/4 پیمانه

1. فر را با حرارت 180 درجه سلسیوس روشن کنید. سیب ها را بشویید و خشک کنید.

2. در کاسه ای کوچک شکر قهوه ای، گردو، دارچین و جوز را با هم ترکیب کنید.

3. ساقه سیب را جدا کنید و با استفاده از قاشق یک حفره ایجاد کنید و هسته های سیب را خارج کنید. دقت کنید که در حالی که فضایی با عرض 2 سانت ایجاد می کنید باعث پارگی سیب نشوید و به سمت ته سیب نروید، چون در اینصورت مواد داخلی به بیرون نشت می نمایند.

4. سیب ها را داخل ظرفی مناسب بگذارید. این ظرف می تواند پیرکس یا شیشه ای باشد. مواد مخلوط شکری را به طور مساوی میان سیب ها تقسیم کنید و فشار دهید تا اندازه گردد. حدود 4 قطره از اسانس وانیل را روی هر کدام از سیب ها بپاشید سپس 1/2 قاشق غذاخوری کره روی هر سیب بگذارید.

5. آب سیب را داخل ته ظرف و اطراف سیب ها بریزید. آن را روی سیب ها نریزید.

6. این ظرف را بدون گذاشتن هیچ گونه پوششی داخل فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 45 دقیقه بگذارید. بخاطر داشته باشید که زمان پخت بستگی به نوع و اندازه سیب و مقدار پختی که مد نظر شماست بستگی دارد.

شما می توانید انواع سیب را برای این دسر بهره ببرید از سیب صورتی رنگ گرفته تا قرمز که خودش انواع مختلفی دارد. سیب قرمزی که رگه های زرد دارد یا سیب کاملا قرمز خیلی مناسب هستند. یک نوع سیب صورتی پوک هم وجود دارد که برای خوردن خیلی خوب نیست و همه جا گیر نمی آید، اما به نظرم برای این نوع دسر مناسب است. حداقل 10 نوع سیب هست که می توانید بهره ببرید. سیب های شیرین و ترد برای این منظور مناسب هستند.. بخاطر داشته باشید که نوع سیب انتخابی، مدت زمان پخت را مشخص می نماید.

به جای شکر می توانید از عسل به عنوان شیرین نماینده بهره ببرید.

می توانید از ادویه پای سیب یا پای کدو در عوض دارچین و جوز بهره ببرید.

در صورت دلخواه می توانید سیب ها را پوست بگیرید، اما پوست ظاهر زیباتری به دسر می دهد.

می توانید به جای گردو از خلال بادام هم بهره ببرید.

استفاده از گزینه ارزانتر جو دوسر به جای گردو به همراه کمی شکر دانه درشت می تواند گزینه مقرون به صرفه تری باشد. در صورتی که از جو دوسر استفاده می کنید به منظور اجتناب از تیره رنگ شدن آن ها روی سیب ها را بگذارید.

این دسر را می توان همانند سایر دسر های گرم با بستنی سرو کرد.

منبع: بر ترین ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 389

به "طرز تهیه یک دسر پاییزی خوشمزه" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه یک دسر پاییزی خوشمزه" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک دسر پاییزی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید