طرز تهیه کوکی قهوه با قهوه ترک ؛ یک بیسکوییت خوشمزه خانگی
به گزارش واندر هنگر، امروز با کمک کتب کاله کوکی قهوه خوشمزه ای برای خودتان تهیه کنید. از جاذبه های توریستی کشور همسایه مان یعنی ترکیه علاوه بر مکان های تاریخی، غذاها و نوشیدنی های خوشمزه ای را می توان نام برد که نه تنها در ترکیه بلکه در همه جای دنیا طرفدار دارند. قهوه ترک در صدر همین جاذبه های خوشمزه است که هم فال آن معروف است و هم بر خلاف دیگر انواع قهوه ظاهر متفاوتی دارد. این قهوه که داخل فنجان های نقلی و کوچک سرو می شود دارای بافت لطیف و خامه ای با سطحی کف دار است که می گویند هرچه کف روی آن بیشتر باشد یعنی فردی که آن را آماده کرده کار بلد و حرفه ای تر بوده است.
حالا فکرش را بکنید که با این قهوه دوست داشتنی و محبوب بتوانید کوکی درست کنید. حتما از آن دسته شیرینی هایی خواهد شد که تحمل خنک شدن آن را نداریم و دوست داریم به محض بیرون آوردن از فر از آن ها بخوریم. برگ برنده این کوکی، ترکیب جادویی قهوه ترک و هل است که علاوه بر مزه متفاوت عطر بسیار دوست داشتنی و گرمی دارد که هرکس را برای امتحان آن وسوسه می کند. اگر شما هم برای تهیه این کوکی قهوه خوشمزه لحظه شماری می کنید، کافی است دستور زیر را دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی قهوه با قهوه ترک ؛ یک بیسکوییت خوشمزه خانگی
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 100 گرم
- شکر سفید دو سوم فنجان
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد سفید دو و نیم فنجان
- قهوه آسیاب شده ترک دو قاشق غذاخوری
- هل آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه روکش شکلاتی
- چیپس شکلات شیری 200 گرم
- روغن زیتون یک قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی قهوه با قهوه ترک ؛ یک بیسکوییت خوشمزه خانگی
مرحله اول
برای تهیه یک کوکی قهوه دلچسب با قهوه ترک ابتدا باید حدود 15 دقیقه پیش از شروع به کار کره پاستوریزه را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد و کمی نرم شود. فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
مرحله دوم
دو سوم فنجان شکر را داخل کاسه دستگاه هم زن بریزید. کره نرم شده و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. نیازی نیست که مواد خیلی مخلوط شوند. حالا دو و نیم فنجان آرد، دو قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده ترک و یک قاشق غذاخوری هل آسیاب شده را داخل یک ظرف دیگر الک کنید.
مرحله سوم
سپس آن را داخل کاسه دستگاه بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید. مواد را آنقدر مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرند و یکدست شوند. مقداری آرد روی یک سطح صاف بپاشید. خمیر را از کاسه خارج کنید و روی سطح آردپاشی شده قرار دهید. ابتدا خمیر را کمی با دست ورز دهید. سپس آن را با وردنه باز کنید.
مرحله چهارم
خمیر را تا جایی باز کنید که قطر آن کم تر از یک سانتی متر شود. خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید. یک سینی فر بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی مخصوص پخت بپوشانید. کوکی ها را داخل سینی بچینید. بین کوکی ها حدود دو سانتی متر فاصله بگذارید تا پس از پخت به هم نچسبند. سینی را داخل فر از پیش گرم شده قرار دهید تا کوکی ها به مدت 10 دقیقه بپزند.
مرحله پنجم
سینی را داخل فر از پیش گرم شده قرار دهید تا کوکی ها به مدت 10 دقیقه بپزند. پس از پخت، سینی را با احتیاط از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس کوکی ها را از سینی خارج کنید و روی یک قفسه فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. در همین حین، روکش شکلاتی را آماده کنید.
مرحله ششم
برای این کار یک کاسه پیرکس یا ضد حرارت بردارید و 200 گرم چیپس شکلات شیری و یک قاشق چای خوری روغن را داخل آن بریزید. کاسه را به مدت 30 ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات ها ذوب شوند. کاسه را بیرون بیاورید و مواد را هم بزنید. سپس کاسه را دوباره به مدت 30 ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید. کاسه را بیرون بیاورید و ترکیب شکلات و روغن را مجدد هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله هفتم
کوکی ها را پس از خنک شدن تا نیمه داخل مخلوط شکلات فرو کنید. سپس آن ها را روی قفسه فلزی بچینید تا خنک شوند و شکلات روی آن ها خودش را بگیرد. پس از چند دقیقه کوکی های قهوه با روکش شکلاتی آماده خوردن هستند. نوش جان!
نکات تهیه کوکی قهوه
- برای این دستور می توانید از کره سرد هم استفاده کنید ولی بهتر است از کره نرم شده استفاده کنید چون کار کردن با آن راحت تر است و بافت خمیر را لطیف تر می کند.
- در صورتی که قهوه ترک در دسترستان نیست می توانید از پودر قهوه اسپرسو یا پودر قهوه فرانسوی استفاده کنید. اما از قلم نیاندازید که پودر قهوه فوری برای این دستور مناسب نیست.
- همچنین در صورتی که نتوانستید چیپس شکلات تهیه کنید، می توانید شکلات تخته ای را خرد کنید و استفاده کنید.
- اگر مزه شیرینی شکلات را نمی پسندید می توانید از ترکیب چیپس شکلات شیری و شکلات تلخ استفاده کنید.
- اگر دوست دارید که لایه شکلاتی روی کوکی قهوه ضخیم تر باشد، می توانید آن را یکبار داخل شکلات فرو ببرید و پس از خنک شدن این کار را دوباره تکرار کنید.