13 نکته میلک شیک وانیلی مثل کافی شاپ های معروف با بافت غلیظ

به گزارش واندر هنگر، در تقویم غیر رسمی کشورهای مختلف، به ویژه در آمریکا، 20 ژوئن (30 خرداد) به عنوان روز جهانی میلک شیک وانیلی (National Vanilla Milkshake Day) شناخته می گردد. در این روز علاقه مندان به این نوشیدنی کلاسیک و محبوب، میلک شیک وانیلی می نوشند، رسپی های مختلف را امتحان می نمایند یا حتی رقابت هایی برای انتخاب برترین میلک شیک برگزار می گردد. میلک شیک وانیلی یکی از قدیمی ترین و پرطرفدارترین است که می توانید آن را به صورت ساده یا با طعم های ترکیبی موزی یا کاراملی درست کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه میلک شیک وانیلی را به شما آموزش دهیم.

13 نکته میلک شیک وانیلی مثل کافی شاپ های معروف با بافت غلیظ

طرز تهیه میلک شیک وانیلی ساده در یک نگاه

برای تهیه میلک شیک وانیلی کلاسیک، ابتدا بستنی وانیلی را حدود 5 دقیقه بیرون از فریزر بگذارید تا کمی نرم گردد ولی همچنان سرد بماند. سپس در پارچ مخلوط کن، شیر سرد، عصاره وانیل و در صورت تمایل شکر را بریزید تا طعم ها ترکیب شوند. بستنی نرم شده را اضافه کنید و در صورت دلخواه چند تکه یخ خردشده نیز بیفزایید. همه مواد را حدود 30 الی 60 ثانیه با دور میانه تا زیاد مخلوط کنید تا مایه ای یکدست و کرمی به دست آید. در آخر، میلک شیک وانیلی را در لیوان های بلند بریزید و در صورت تمایل با خامه فرم گرفته، پودر دارچین، پودر کاکائو یا شکلات رنده شده تزیین و بلافاصله سرو کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه میلک شیک وانیلی ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه میلک شیک وانیلی ساده (برای 2 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
بستنی وانیلیحدود 450 گرم
شیر (سرد باشد)1 لیوان فرانسوی دسته دار
عصاره وانیل (اختیاری)نصف قاشق چای خوری
شکر (اختیاری)1 تا 2 قاشق غذاخوری
یخ خرد شده1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
خامه (فرم گرفته)برای تزیین میلک شیک وانیلی
دارچین، پودر کاکائو یا شکلات رنده شدهبرای تزیین میلک شیک وانیلی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 5 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه میلک شیک وانیلی کلاسیک: کمتر از 10 دقیقه

مراحل طرز تهیه میلک شیک وانیلی ساده

طرز تهیه میلک شیک وانیلی با بستنی، با ماست یونانی، با موز یخ زده و با شیرین نماینده هایی مانند شکر، عسل و شیره افرا یا اصلا بدون هیچ شیرین نماینده ای فقط با بستنی قابل انجام است.

مرحله اول: بستنی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه میلک شیک وانیلی کلاسیک، بستنی وانیلی () را از فریزر بیرون بیاورید و حدود 5 دقیقه در فضای آشپزخانه بگذارید تا کمی نرم گردد؛ اما همچنان سرد و نیمه یخ زده باقی بماند تا بافت میلک شیک نهایی همچنان غلیظ، کرمی و خنک باشد.

به این ترتیب، کار کردن با بستنی (خصوصا برای مقدار گیری و میکس در مخلوط کن) آسان تر می گردد. توجه داشته باشید، اگر بستنی را برای مدت طولانی در دمای محیط بگذارید، ذوب می گردد و میلک شیک شما آبکی می گردد و به غلظت و قوام مناسب نمی رسد.

در صورت تمایل، برای خرید انواع بستنی مانند بستنی وانیلی می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: مواد میلک شیک را داخل مخلوط کن بریزید

در این مرحله از طرز تهیه میلک شیک وانیلی با بستنی، ابتدا شیر سرد را در مخلوط کن بریزید تا تیغه مخلوط کن راحت تر حرکت کند. سپس، عصاره وانیل و شکر را نیز اضافه کنید تا زودتر در شیر حل شوند و طعم یکنواخت تری را ایجاد نمایند.

اضافه کردن شکر به میلک شیک کاملا اختیاری است. بنابراین، در صورت تمایل، می توانید شکر را حذف نموده و میلک شیک وانیلی را با شیرینی ملایم تر خود بستنی آماده کنید.

برای خرید شیر، شکر و وانیل می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: بستنی وانیلی را اضافه کنید

حالا، درست مانند طرز تهیه انواع شیک، بستنی نسبتا نرم را که قبلا برای مدت کوتاهی در دمای محیط گذاشتید، در مخلوط کن روی شیر بریزید. به این ترتیب، بافت غلیظ بستنی در میلک شیک باقی می ماند و خراب و آبکی نمی گردد.

مرحله چهارم: یخ خرد شده را اضافه کنید

در این مرحله برای آماده شده میلک شیک وانیلی کافی شاپی، یخ خرد شده را نیز به محتویات مخلوط کن اضافه کنید تا دستگاه به راحتی بتواند یخ را خردتر کند. البته، اگر همه مواد را همزمان بریزید هم مسئله ای پیش نمی آید؛ با این حال، ترتیب بالا کار را برای دستگاه آسان تر و نتیجه را یکدست تر می نماید.

مرحله پنجم: مواد میلک شیک وانیلی را میکس کنید

در ادامه، درب مخلوط کن را ببندید و دستگاه را حدود 30 الی 60 ثانیه با دور میانه تا زیاد روشن کنید تا مایه یکدست و کشداری ایجاد گردد. اگر دوست دارید میلک شیک وانیلی رقیق تر باشد، کمی شیر بیشتر اضافه کنید. اگر هم میلک شیک غلیظ تر می خواهید، بستنی بیشتری اضافه کنید.

مرحله آخر: میلک شیک وانیلی ساده را سرو کنید

پس از دنبال کردن مراحل طرز تهیه میلک شیک ساده، وقت آن است که میلک شیک آماده را داخل لیوان های بلند بریزید. در صورت تمایل، می توانید روی میلک شیک وانیلی را با خامه فرم گرفته تزیین کنید. برای جلوه بیشتر می توانید کمی پودر دارچین، پودر کاکائو یا شکلات رنده شده روی خامه فرم گرفته () بریزید و میلک شیک وانیلی خوشمزه را بلافاصله سرو کنید.

در صورت تمایل، برای خرید دارچین، پودر کاکائو و انواع شکلات می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه میلک شیک وانیلی رژیمی

برای تهیه میلک شیک وانیلی رژیمی، 1 لیوان شیر کم چرب یا شیر گیاهی (مثل بادام یا جو)، نصف لیوان ماست یونانی بدون چربی () یا ماست گیاهی، 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل و در صورت تمایل، 1 قاشق چای خوری عسل یا استویا را در مخلوط کن بریزید.

چند تکه یخ هم اضافه کنید تا بافتی خنک و غلیظ به دست آید. سپس، این مواد را حدود 30 الی 45 ثانیه مخلوط کنید تا میلک شیک وانیلی رژیمی کاملا یکدست گردد. این نسخه میلک شیک وانیلی بدون بستنی، کم کالری و سرشار از پروتئین است.

دستور تهیه میلک شیک وانیلی گیاهی (بدون لبنیات)

برای تهیه میلک شیک وانیلی گیاهی (بدون لبنیات)، 2 عدد موز یخ زده حلقه شده، 1 لیوان شیر گیاهی (مثل شیر بادام، نارگیل یا جو)، 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل و در صورت تمایل، 1 الی 2 قاشق چای خوری شیره افرا یا عسل گیاهی را در مخلوط کن بریزید.

برای بافتی شبیه بستنی، می توانید 2 الی 3 تکه یخ یا کمی خامه نارگیلی گیاهی اضافه کنید. همه مواد را حدود 45 ثانیه میکس نموده و بلافاصله در لیوان سرو کنید. این نوشیدنی کاملا وگان و بدون لاکتوز است و بافتی کرمی دارد.

نکات مهم در طرز تهیه میلک شیک وانیلی

  • برای تهیه میلک شیک وانیلی حتما از بستنی وانیلی با طعم طبیعی و بدون اسانس مصنوعی بهره ببرید تا طعم نهایی دلپذیرتر گردد.
  • بستنی را حدود 5 دقیقه قبل از استفاده بیرون بگذارید تا راحت تر میکس گردد؛ اما نه آن قدر که آب گردد.
  • شیر حتما باید حسابی خنک باشد تا بافت و طراوت میلک شیک حفظ گردد.
  • برای داشتن میلک شیک غلیظ باید از شیر کمتر و بستنی بیشتر بهره ببرید. این موضوع درباره میلک شیک رقیق تر، کاملا برعکس خواهد بود.
  • اضافه کردن مقدار کمی عصاره وانیل به میلک شیک وانیلی به غنی تر شدن طعم آن یاری می نماید.
  • در هنگام تهیه میلک شیک، مخلوط کن را برای مدت طولانی روشن نکنید؛ چون بافت مواد تغییر می نماید و میلک شیک آبکی می گردد. فقط 30 الی 60 ثانیه کافی است.
  • انواع میلک شیک را پس از آماده کردن بلافاصله سرو کنید تا برترین بافت و طعم را تجربه کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید میلک شیک وانیلی را فقط با یک عدد میوه گیلاس تزیین کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن میلک شیک وانیلی

چطور میلک شیک وانیلی غلیظ تری داشته باشیم؟

از شیر کمتر و بستنی بیشتر بهره ببرید. بعلاوه، از یخ استفاده ننموده یا مقدار یخ را محدود کنید.

به جای بستنی از چه گزینه های دیگری استفاده کنیم؟

می توانید از ماست یخ زده یا موز یخ زده همراه با شیر و وانیل بهره ببرید. بافت این مواد هم شبیه بستنی می گردد.

چطور میلک شیک را شیرین تر یا کم شیرین تر کنیم؟

مقدار شکر یا دیگر انواع شیرین نماینده ها (مانند عسل، استویا یا شیره افرا) را بسته به ذائقه خودتان تنظیم کنید.

چه نوع شیری برای میلک شیک مناسب تر است؟

شیر پرچرب طعم و بافت کرمی تری ایجاد می نماید؛ اما شیر کم چرب یا گیاهی برای نسخه رژیمی یا وگان مناسب است.

آیا می توانیم میلک شیک را از قبل درست کنیم؟

خیر. میلک شیک باید بلافاصله بعد از آماده شدن سرو گردد؛ در غیر این صورت، آب می اندازد و بافتش تغییر می نماید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 4 خرداد 1404 بروزرسانی: 4 خرداد 1404 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 2413

به "13 نکته میلک شیک وانیلی مثل کافی شاپ های معروف با بافت غلیظ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "13 نکته میلک شیک وانیلی مثل کافی شاپ های معروف با بافت غلیظ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید