رئیس کل بانک مرکزی 11 بدهکار کلان بانکی را معرفی کند خبرنگاران
به گزارش واندر هنگر، کننده مردم آبادان نوشت: رئیس کل بانک مرکزی از بدهی 90 هزار میلیارد تومانی 11 نفر به سیستم بانکی خبر می دهد. چرا این افراد را به مردم و قوه قضاییه معرفی نمی کنند؟!

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، سیدمحمد مولوی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر بدهی 90 هزار میلیارد تومانی 11 نفر به سیستم بانکی، از عدم معرفی این افراد به قوه قضائیه، انتقاد کرد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در توییتی نوشت: رئیس بانک مرکزی از بدهی 90 هزار میلیارد تومانی 11 نفر به سیستم بانکی خبر می دهد. چرا این افراد را به مردم و قوه قضاییه معرفی نمی کنید؟ نبود شفافیت در ساختار اقتصادی و نظام بانکی و اقتصادیاتی کشور باعث ایجاد رانت برای افراد خاص شده است. اقتصاد کشور از خودتحریمی بیشتر از تحریم های بین المللی ضرر دیده است.
منبع: خبرگزاری دانشجو