خبرنگاران 2 باند خرید و فروش سلاح در لرستان منهدم شد
به گزارش واندر هنگر، خرم آباد - خبرنگاران - فرمانده انتظامی لرستان گفت:2 باند خرید و فروش سلاح غیرمجاز با کشف 100 قبضه اسلحه در استان شناسایی و منهدم شد.

به گزارش خبرنگاران سردار حاجی محمد مهدیان نسب روز چهارشنبه به رسانه ها اعلام نمود: ماموران با هماهنگی مقام قضائی، ایجاد تور ایست و بازرسی و کنترل محورهای مواصلاتی استان به طور همزمان پیروز به توقیف 2 دستگاه پژو 405 و یک دستگاه سمند شدند.
وی گفت: در بازرسی از خودروهای توقیفی 40 قبضه سلاح جنگی کلت کمری و 60 قبضه انواع سلاح شکاری به همراه 40 عدد خشاب مربوطه و 448 فشنگ جنگی کشف شد.
فرمانده انتظامی لرستان گفت: ماموران این فرماندهی از ابتدای سال تا به امروز 15 باند خرید و فروش سلاح و مهمات را منهدم، 335 قبضه انواع سلاح غیر مجاز را کشف، 41 قاچاقچی را دستگیر و 15 دستگاه خودرو سبک و سنگین را توقیف کردند.
منبع: ایرنا