میگرنی ها لب به این موادغذایی نزنند
به گزارش واندر هنگر، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افرادی که مستعد سرد درد های طولانی مدت هستند می توانند با مواد غذایی به بهبود این بیماری یاری نمایند.
نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی خبرنگاران،گفت: مصرف بعضی از مواد غذایی می تواند به درمان میگرن یاری کند یا در مواردی باعث تشدید درد گردد. در نتیجه بهترین راهکار برای درمان میگرن رژیم غذایی مناسب است.
او توضیح داد: افرادی که دچار میگرن هستند سبزیجاتی شامل فلفل قرمز یا فلفل سبز تند، انواع ترشی، انواع زیتون، انواع لوبیا (لوبیای سفید، لوبیا چیتی، لوبیا سبز، باقالی) را مصرف ننمایند همچنین توصیه می گردد تا بیماران مصرف گوجه فرنگی و پیاز را به نصف فنجان در روز محدود نمایند.
تفاوت میگرن با سردرد معمولی چیست؟
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: میوه هایی مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش، گریپ فروت، موز و آناناس بهتر است به نصف فنجان در روز محدود شوند.
جوزدانی ادامه داد: میگرنی ها میوه های خشک شده دارای مواد نگهدارنده مانند کشمش، خرما، قیسی، انجیر، آوکادو، خربزه، آلو قرمز و مرکبات مانند پرتقال، لیمو شیرین، لیموترش را تا حد امکان مصرف ننمایند.
او اعلام کرد: میگرنی ها می توانند سایر میوه های تازه، منجمد، کمپوت شده و آب میوه ها را مصرف نمایند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:محصولات لبنی غیر مجاز برای افراد میگرنی نیز شامل بیشتر پنیرها، خامه، شیر پرچرب و شیرکاکائو است و شیر کم چرب، شیر هموژنیزه با یک درصد چربی، پنیر خامه ای، ماست کم چرب (نصف فنجان در روز) و انواع تخم مرغ موادغذایی مجاز برای مبتلایان به میگرن محسوب می شوند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان