مضرات سس مایونز که باید بدانید

به گزارش واندر هنگر، سس مایونز موجود در بازار، معمولا از چربی های ناسالم تهیه شده و ارزش تغذیه ای بسیار پایینی دارد. بیشتر انواع مایونز که در فروشگاه ها یافت می شوند - از جمله مایونز کم چرب و کم کالری - می توانند تاثیری منفی بر سلامت شما بگذارند.

مضرات سس مایونز که باید بدانید

سس مایونز و عوارض آن

اگر می خواهید از مایونز برای تهیه سس سالاد استفاده کنید، با روغن های سالم تر، سس مایونز خانگی تهیه کنید و از خواصی که این چربی های سالم دارند بهره مند شوید. در ادامه این مطلب از خبرنگاران مهمترین مضرات سس مایونز برای سلامتی آمده است.

قند فراوانی دارد

مایونز معمولی، در هر قاشق غذاخوری، 1 گرم قند دارد که اگر مصرف خود را به همان 1 یا 2 قاشق غذاخوری محدود کنید، خیلی بالا نیست. به هر حال، اگر فکر می کنید که با انتخاب مایونز کم چرب یا فاقد چربی، انتخاب سالم تری کرده اید، بیشتر فکر کنید. مایونز کم چرب دارای مضراتی مانند قند افزودنی بالا - بیش از 4 گرم در هر قاشق غذاخوری - است که برابر یک قاشق چای خوری قند در هر قاشق غذاخوری مایونز است. اگر می خواهید سالم تر بخورید و سطح قند خون خود را تنظیم کنید، مایونز، به ویژه نوع کم چرب آن، انتخاب خوبی نیست.

مواد تشکیل دهنده آن مصنوعی است

مایونز تجاری، علاوه بر داشتن امگا6 عامل التهاب و قند افزودنی، حاوی مواد تشکیل دهنده مصنوعی مانند نگهدارنده ها، مواد افزودنی و مونو سدیم گلوتامات یا MSG است. مایونز خانگی تازه می تواند حداکثر یک هفته در یخچال بماند اما مایونز تجاری، تا یک ماه ماندگاری دارد. مواد شیمیایی و فرآوری شده که به مایونز اضافه می شوند معمولا بی خطر هستند اما برخی افراد با مصرف خوراکی های حاوی این مواد به عوارضی مانند سردرد، تهوع و ضعف دچار می شوند.

خطر عفونت برای زنان باردار دارد

زنان باردار به دلیل ضعف سیستم ایمنی بیش از سایرین در معرض خطر ابتلا به بیماری های عفونی هستند و مصرف مواد غذایی که امکان دارد عفونت و باکتری را به آنان انتقال دهد بسیار خطرناک است. سس مایونز یکی از این خوراکی هاست چون عموما حاوی تخم مرغ نیم پخته یا کاملا خام است و تخم مرغ خام می تواند حاوی باکتری عفونت باشد که منجر به مسمومیت شدید غذایی شود.

جلوی اشتهای بچه ها را می گیرد.

بچه ها معمولا علاقه بسیار زیادی به انواع سس مخصوصا سس مایونز دارند. اما باید بدانید این سس مواد شیمیایی و چربی بسیار بالایی دارد و احساس سیری کاذب برای بچه ها به همراه دارد. به این صورت که بچه ها پس از مصرف چربی بد این سس دیگر تمایلی به غذا خوردن ندارند و اشتهای خود را کاملا از دست می دهند و از طرفی خطر چاقی در بزرگسالی هم برایشان به همراه دارد.

باعث جوش و آکنه پوستی می شود

افرادی که مستعد جوش و آکنه هستند باید همیشه از چربی های مضر دوری کنند. سس مایونز باعث تجمع چربی غیر مفید در پوست می شود، منافذ پوست را می بندد و عامل جوش زدن است.

باعث ایجاد مسائل شدید قلب می شود

زندگی ماشینی امروز غذاهای فست فودی را به ارمغان آورده و لازمه غذاهای فست فودی هم استفاده از سس های چرب و مضر مثل مایونز است. مصرف مداوم و زیاد سس مایونز باعث بسته شدن رگ های خونی و افزایش احتمال ابتلا به حمله قلبی می شود.

عامل ایجاد سنگ صفرا است

شاید برایتان جالب باشد بدانید بیشتر افرادی که از مشکل سنگ صفرا رنج می برند و هیچ سابقه ژنتیکی ندارند در طول زندگی خود مدام سس مایونز مصرف کرده اند. این سس باعث تجمع مواد اضافی و مصنوعی و در نتیجه تشکیل سنگ در کیسه صفرا می شود.

باعث بروز انواع آلرژی می شود

مواد نگهدارنده و طعم دهنده به سس مایونز برای بسیاری از افراد ایجاد حساسیت و آلرژی می کند و در بسیاری از افراد منجر به بروز معده درد شدید و اسهال و استفراغ می شود.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 آذر 1399 بروزرسانی: 1 آذر 1399 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 1249

به "مضرات سس مایونز که باید بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مضرات سس مایونز که باید بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید