طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

به گزارش واندر هنگر، زندگی امروز / پنیر پیتزا Pizza cheese نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که برای تهیه انواع پیتزا؛ شامل پیتزا پنیر، پیتزا نیویورکی، پیتزا مارگاریتا ایتالیایی، پیتزا قیفی و لازانیا شامل لازانیا لقمه ای، لازانیا بدون فر یا حتی انواع سمبوسه مثل سمبوسه پیتزایی به کار می رود.

طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت ستاره، این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی تهیه و به شکل های گوناگونی چون رشته ای، ورقه ای و ... به کار گرفته می گردد. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می دهد. پنیر پیتزا با پنیر موزارلا فرق دارد و از بافتی نرم تر برخوردار است.

مواد لازم

شیر: 2 لیتر

قرص مایه پنیر:

1/4

جوهر لیمو: 1/2 ق چای خوری

نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. برای تهیه پنیر پیتزا خانگی ابتدا شیر را با دمای 60 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید.

2. جوهر لیمو را داخل کمی آب حل نموده و آن را به شیر اضافه کنید.

3. حدود نیم ساعت دیگر شیر را حرارت دهید.

4. قرص مایه پنیر را داخل 1/4 فنجان آب حل کنید.

5.قرص حل شده را به شیر اضافه کنید و حرارت را کم نموده، چند دقیقه هم بزنید.

6. حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا شیر دلمه (منعقد) گردد.

7. حالا دلمه ها را با یک چاقوی تیز ببرید.

8. حالا سراغ پخت پنیر می رویم که مهم ترین مرحله تهیه پنیر پیتزا کش دار است. این مرحله نباید بیش از 15 دقیقه طول بکشد زیرا کیفیت و مزه پنیر از بین می رود.

9. حالا تکه های پنیر را داخل صافی بریزید تا آب اضافه آن خارج گردد.

10 .حالا پنیر را با دست یا یک قاشق چوبی تمیز، ورز دهید.

11. در همین مرحله اندازه کمی نمک هم به پنیر اضافه کنید.

12. بازهم پنیر را ورز دهید.

13. وزر دادن پنیر در این مرحله باید به قدری باشد که شکل ظاهری پنیر، به صورت یک دست و یک تکه دربیاید.

14. حالا یک ظرف را پر از آب و یخ نموده و پنیر را داخل آن بیندازید.

15. یک ساعت فرصت دهید تا پنیر داخل ظرف آب و یخ باقی بماند.

16. پنیر پیتزا کش دار شما آماده است. برای حفظ کیفیت و تازگی پنیر پیتزا خانگی را داخل نایلون بپیچید و داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.

نکاتی درباره تهیه پنیر پیتزا خانگی

1. شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده یا استریلیزه و هموژهمه باشد برای تهیه پنیر پیتزا مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر بسیار مهم است.

2. قراردادن پنیر پیتزا داخل ظرف یخ باعث انسجام بیشتر پنیر می گردد.

3. فاصله زمانی بین اضافه کردن مایه پنیر و جوهر لیمو به این صورت است که بعد از اضافه کردن جوهر لیمو، باید چند دقیقه شیر را هم بزنید و بعد مایه پنیر را اضافه کنید.

4. از آنجا که پنیر پیتزا، گران ترین ماده اولیه برای تهیه پیتزاست و معمولا پنیر پیتزای بازاری چربی بالایی دارد، بهتر است دست به کار شده و در منزل، پنیر پیتزا خانگی تهیه کنید تا هم یک تجربه تازه کسب نموده و هم به اقتصاد خانواده یاری کنید.

منبع: زندگی روز
انتشار: 12 شهریور 1400 بروزرسانی: 12 شهریور 1400 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 1761

به "طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید