ویالی: سرطان هنوز با من است اما می خواهم مدت بیشتری اینجا بمانم
به گزارش واندر هنگر، خبرگزاری خبرنگاران- جانلوکا ویالی گفت تومور هنوز در بدن او وجود دارد و کوشش می نماید تا از سرطان رهایی پیدا کند زیرا می خواهد مدت بیشتری زنده بماند.

به گزارش خبرنگاران، جانلوکا ویالی، مهاجم سابق سمپدوریا، یوونتوس و چلسی در حال حاضر به عنوان دستیار روبرتو مانچینی در تیم ملی ایتالیا فعالیت دارد و پیروز شد با این تیم قهرمان یورو گردد. به گفته بازیکنان ایتالیا، ویالی در رختکن این تیم نقش بسیار مهمی دارد و قبل از بازی ها برای تیم سخنرانی های الهام بخشی انجام می دهد. ستاره سابق فوتبال ایتالیا که با مشکل سرطان دست و پنجه نرم می نماید، در جمع خبرنگاران در لندن گفت:
من خوبم اما درمانم هنوز کامل نشده است. مهمان ناخوانده، من آن را این طور صدا می زنم، هنوز با من است. در حال حاضر در حالت نگهداری هستم. تومور هنوز در بدنم است. گاهی خیلی خودش را نشان می دهد و گاهی کمتر.
ویالی به همه اطمینان خاطر داد که با تمام توانش با این سرطان مبارزه می نماید:
من به جنگیدن ادامه می دهم زیرا می خواهم برای سال های بسیار بیشتری اینجا باشم. قدرت مبارزه ام را از خانواده، دوستان و تمام افرادی که به من شجاعت می دهند، می گیرم.
منبع: خبرگزاری آریا