مقاله: طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی

به گزارش واندر هنگر، کرمفیل، نوعی کرم پرکاربرد در قنادی و نانوایی است که به عنوان مغز در انواع پای، تارت، کیک، دونات و نان های حجیم استفاده می گردد و از مزایای نوع صنعتی آن می توان به پایداری در دمای بالا و حرارت پخت، دمای انجماد و دمای محیط اشاره نمود که باعث شده به عنوان مغز در انواع کیک و در زمان پخت به خمیر اضافه گردد. همچنین زمان نگهداری کرمفیل صنعتی بالاست و می توان آن را به مدت یک الی دو سال در فریزر نگهداری کرد. این کرم در طعم های مختلف شیری، عسلی، شکلاتی، وانیلی، کاراملی و... در بازار موجود است و به عنوان یک مغز در طعم های مختلف، بسیار مناسب است.

مقاله: طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی

کرمفیل شکلاتی و کاراملی سبک و فوق العاده خوشمزه هستند که به راحتی می توانید در خانه به عنوان دسر یا مغز در انواع شیرینی تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی آشنا نمائیم؛ با ما همراه باشید...

منبع مقاله: طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی

انتشار: 6 دی 1400 بروزرسانی: 6 دی 1400 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 1885

به "مقاله: طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه کرمفیل شکلاتی و کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید