طرز تهیه ترشک زرشک خانگی

به گزارش واندر هنگر، اگر گذر شما به دربند خورده باشد حتما مغازه و گاری های فروش ترشک خیابانی را دیده اید و همواره از تماشا ترشک و لواشک ها دهانتان آب افتاده است؛ اما همواره نگران این بوده اید که آیا به صورت بهداشتی درست شده اند یا خیر؟ درست کردن ترشک، به ویژه طرز تهیه ترشک زرشک کار بسیار ساده و روش مطمئنی است. شما با خیال راحت می توانید از طعم ترش آن در خانه لذت ببرید.

طرز تهیه ترشک زرشک خانگی

طرز تهیه ترشک زرشک برای عاشقان طعم های ترش قطعا بسیار دلپذیر خواهد بود. شما بدون هیچ نگرانی و با خیالی راحت برای خودتان و اعضای خانواده می توانید این ترشک فوق العاده را در مدت زمان کوتاهی درست کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشک زرشک و دستور پخت ترشک زرشک خانگی آورده شده است. لطفا آب دهانتان را قورت دهید و تا خاتمه این مطلب وسوسه انگیز با ما همراه شوید.

مواد لازم برای طرز تهیه ترشک زرشک

  • 1 بسته ژله با طعم لواشک
  • 1 لیوان زرشک خشک شده
  • 1 ورق لواشک ترش
  • نمک به اندازه لازم

زمان پخت ترشک زرشک بدون احتساب قراردادن آن در یخچال، 25 الی 30 دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه ترشک زرشک خشک

  1. 3 لیوان آب داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن را روی حرارت میانه بگذارید تا به جوش بیاید.
  2. بعد از این که آب جوشید، 1 بسته ژله لواشکی را به آن اضافه کنید.
  3. در این مرحله، لواشک را به مخلوط پودر ژله و آب اضافه کنید تا کم کم با آب حل گردد.
  4. نمک را به تدریج به مخلوط اضافه کنید تا به طعم دلخواه برسید.
  5. بعد از گذشت زمان یک ربع از جوشیدن مخلوط، زمانی که مایه آن غلیظ شد و حالت کش دار پیدا کرد، حرارت را خاموش کنید.
  6. ابتدا زرشک و سپس مایه (سس) را در یک ظرف دردار بریزید؛ در ظرف را بگذارید و در یخچال قرار دهید.
  7. مخلوط زرشک و سس باید 6 ساعت بماند تا جا بیفتد و کاملا ترش گردد.

طرز تهیه ترشک زرشک تازه

در دستور پخت ترشک زرشک خانگی از زرشک خشک شده استفاده می گردد؛ اما برای این دستور پخت، احتیاج به میوه تازه زرشک دارید. ما در این جا اندازه دقیق مواد لازم را ذکر نکردیم؛ شما بر حسب تعداد افراد باید مقدار زرشک را انتخاب کنید.

مواد مورد احتیاج

  • زرشک به اندازه دلخواه
  • نمک به مقدار لازم

مراحل

  1. ابتدا زرشک تازه را به خوبی پاک کنید و با آب بشویید.
  2. زرشک را به همراه آب و نمک در یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید.
  3. بعد از این که کمی غلیظ شد، ترشک زرشک شما آماده خوردن است.

طرز تهیه ترشک زرشک و انار

یکی دیگر از طرزتهیه های خوشمزه و پرطرفدار، طرز تهیه ترشک زرشک و انار است. این ترشک طعم بسیار دلپذیری دارد و بی شک عاشق طعم آن خواهید شد.

مواد لازم

  • زرشک 1 قاشق غذاخوری
  • انار 250 گرم
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • نبات 1 تکه

مراحل درست کردن ترشک انار و زرشک

  1. انارها را به دقت دانه دانه کنید تا هیچ پوسته سفیدی باقی نماند.
  2. انارها را داخل یک ظرف گود بریزید و آن ها را له کنید.
  3. در مرحله بعدی، تکه های انار له شده را در یک قابلمه بریزید و بگذارید تا کمی غلیظ گردد.
  4. زمانی که آب انارها کمی خشک شد و حالت غلیظ پیدا کرد، زرشک را همراه با نبات اضافه کنید.
  5. در این مرحله مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند و غلظت بیشتری پیدا نمایند.
  6. رب انار را به مخلوط اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
  7. بعد از این که کمی خنک شد، ترشک زرشک و انار آماده خوردن است.

طرز تهیه لواشک زرشک

در کنار ترشک زرشک می توانید لواشک زرشک را امتحان کنید. این ترکیب، معجونی از طعم های ترش است و به شدت شما را عاشق خود خواهد نمود.

مواد لازم برای لواشک زرشک

  • زرشک تازه 1 کیلو
  • نمک به مقدار لازم
  • آب 1 پیمانه

مراحل پخت

  1. زرشک را پاک کنید و با آب بشویید.
  2. زرشک ها را داخل یک قایلمه در سایز میانه بریزید.
  3. یک پیمانه آب به داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  4. زمانی که آب به جوش آمد، این ترکیب را باید به خوبی مخلوط کنید.
  5. برای مخلوط کردن زرشک ها می توانید از مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بهره ببرید.
  6. وقتی مواد حالت پوره مانند به خود گرفت، همه مواد را کف یک سینی بزرگ پخش کنید.
  7. با قراردادن زیر نور آفتاب، لواشک به مرور زمان خشک و آماده خوردن می گردد.
  8. بعد از این که لواشک زرشک آماده شد، حتما اندازهی از ترشک زرشک را روی آن بریزید و از طعم ماورایی آن لذت ببرید!

خواص ترشک زرشک

ترشک زرشک خواص بسیار زیادی برای بدن دارد. با خوردن ترشک زرشک، فشار خون شما تنظیم می گردد که این خاصیت برای افراد دارای فشار خون بالا بسیار مفید است. بعلاوه با کاهش کلسترول به حفظ سلامت قلب یاری می نماید. مصرف ترشک زرشک برای لاغری و کاهش چربی خون هم موثر است.

نکات آخر در طرز تهیه ترشک زرشک

  • اگر دوست دارید ترشک شما طعمی ملس داشته باشد باید اندازه نبات را بیشتر کنید.
  • مقدار نمک ترشک با توجه به ذائقه خودتان معین می گردد.
  • برای طعم بهتر ترشک زرشک و انار باید از انار ترش و باکیفیت بهره ببرید.

در این مقاله دستور پخت ترشک زرشک خانگی را به شما معرفی کردیم. شما چه نوع ترشکی را در خانه درست می کنید؟ برای تهیه ترشک خانگی از چه مواد دیگری استفاده می کنید؟ مثل همواره ما در مجله خبرنگاران از نظرات ارزشمند شما استقبال می کنیم.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 11 مرداد 1401 بروزرسانی: 11 مرداد 1401 گردآورنده: wonder-hanger.ir شناسه مطلب: 2090

به "طرز تهیه ترشک زرشک خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشک زرشک خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید